Rețeaua Prieteniei – Ediția a II-a

Elevii clasei a III-a A din cadrul Liceului Teologic Romano-Catolic “Gerhardinum” sunt deosebit de încântați să fie parte a proiectului Rețeaua prieteniei, Ediția a II-a.

Acest proiect adună laolaltă copii și dascăli, într-o frumoasă rețea de prietenie, creată prin corespondență. Copiii se implică în scrierea și trimiterea de scrisori de la o clasă la cealaltă, de la o localitate la alta. Pe această cale, dorim să îi mulțumim doamnei Vlai Mona pentru crearea acestei rețele, acestui proiect, ce ne oferă oportunitatea de a lega prietenii și de a ne transmite poveștile, pasiunile, experiențele proprii către noii prieteni.

Astăzi, în această frumoasă Zi a Educației, copiii au trimis primele mesaje de prietenie către colegii lor din clasa a III-a C de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Arad.

Suntem entuziasmați să legăm noi prietenii și să împărtășim pasiuni și experiențe cu colegi de pretutindeni. În fiecare lună, poveștile noastre vor lua drumul Aradului și vom aștepta nerăbdători să aflăm ce ne relatează prietenii noștri din orașul vecin și, de ce nu, poate să îi întâlnim într-o zi…

De asemenea, o salutăm cu respect și prietenie pe doamna învățătoare Hannelore Pribac, sub a cărei îndrumare și dragoste învață elevii clasei a III-a C.

Tănasă Fabiola – învățătoarea clasei