Interviu cu Dolga Carla, profesor pentru învățământul primar

Interviu cu Dolga Carla, profesor pentru învățământul primar

Am ales profesia de învățătoare deoarece tot timpul mi-a plăcut să desfășor diferite activități cu copiii. De la grădiniță până la finalizarea studiilor superioare am avut bucuria să cunosc profesori minunați, profesori  care au influențat formarea mea profesională și personală.

Anii de școală au fost foarte importanți. Tot ce am învățat, dar și practica pedagogică desfășurată de-a lungul celor cinci ani de liceu contribuie la atingerea succesului profesional.

Clasa pregătitoare este o provocare indiferent de experiența noastră. Fiecare generație este o provocare. Cu har și multă iubire pătrundem în viața copiilor și împreună cu ei descoperim frumusețea lumii.

Copilăria este vârsta jocului. Jocul didactic stă la baza activităților de învățare. Instrumentele muncii intelectuale sunt descoperite în joc și prin joc.

Școala noastră oferă copiilor un mediu sigur, armonios și experiențe de învățare și de dezvoltare deosebite.           ”Un copil, un profesor, un creion și o carte pot schimba lumea.” (Malala Yousafzai). Să pornim împreună pe drumul cunoașterii!

 

Dolga Carla, profesor pentru învățământul primar