Oferta educațională a grădiniței

*G*enerozitate
*E*mpatie
*R*espect
*H*ărnicie
*A*rmonie
*R*ecumoștință
*D*ăruire
*I*ubire
*N*oblețe
*U*nitate
*M*ulțumire

Grădinița noastră poate fi locul unei experiențe unice, minunate, în care se regăsește fiecare copil pe care îl ajutăm să se cunoască, să aibă încredere în sine, să acționeze și să se exprime responsabil, îl învățăm să cunoască și să dorească să cunoască descoperind și cercetând, să dobândească noi cunoștințe și competențe, îl învățăm legi ale naturii, îl învățăm să lucreze creativ și autonom, să-i descopere pe cei din jurul său cu nevoile și în diversitatea lor, să colaboreze, să coopereze, să crească după modelul valorilor morale creștine. Îl învățăm respectul, iubirea și pacea, toleranța și empatia, împărtășirea și primirea, solidaritatea, generozitatea, hărnicia și onestitatea.  Pregătindu-l integral pentru intrarea în școală, îi oferim o educație inspirată de concepția creștină a vieții, primită ca dar de la Dumnezeu. Educatoalele încearcă să fie modele pentru ceea ce vor să transmită.

În ceea ce privește mediul educațional, grădinița noastră le oferă copiilor spații largi, bine aerisite și luminoase, cu săli de grupă mari, cu sală de sport pentru activitățile fizice și spații de joacă amenajate, în curte. Totodată, copiii noștri pot beneficia de activități extrașcolare, cum ar fi: cursuri de balet, karate și limba germană.

Un alt beneficiu în favoarea copiilor îl reprezintă faptul că există cantină proprie care le asigură acestora mâncarea zilnică.