Véget ért a kisiskolásoknak szervezett Kézzel-lábbal barangoló mesetábor. Valóban véget ért?

Azt hiszem azok a jó élmények, melyek lelkünk legmélyén találnak maguknak helyet és életünk meghatározó részévé válnak. Ebben reménykedünk mi, tancik, hogy nem csak eltelt valahogy, hanem az együtt töltött idő, megtöltötte a lelkeket.

A képek sokat árulnak el a szervezett programokról. Lovagoltunk, barangoltunk, kézműveskedtünk, meséltünk és meséltettünk, csillagokat vizsgáltunk és csodáltunk, játszodtunk, ismerkedtünk, énekeltünk, tábortüzet gyújtottunk és sokat nevettünk. A napi rutinokról (evés, tisztálkodás, hálakör, takarítás stb.) nem készült kép, bár úgy gondolom, gyakran ezek, a mi kis titkos pillanataink alakítják kerek egésszé az élményt. Jó volt nekünk együtt létezni!

Hálásan köszönjük azoknak, akik mellénk álltak és anyagi javaikkal vagy kétkezi munkával támogattak. Köszönjük a Communitas Alapítványnak és a Bánsági Közösségért Egyesületnek, hogy idén is számíthattunk támogatásukra! Hálásak vagyunk ft. Pál József Csaba püspök úrnak, hogy részt vállalt a gyerekek táboroztatásában. Köszönjük az inEDU kulturális szervezetnek, akik a gyermekek ajándékát biztosították. Hála a lippai Caritasnak is, akik örömmel vállalták a vacsora elkészítését és kiszállítását. Nagyon hálásak vagyunk, hogy idén a schönstatti nővérek is egy egész napot töltöttek velünk és tartalmas programmal gazdagították a gyerekeket.

Köszönjük Popa Armand csillagásznak, a felejthetetlen élményt és az Ambrus házaspárnak, hogy ebben az évben sem hagytak tábortűz nélkül.

Köszönjük a szállásadónknak, az Arad-Mosóczi gyülekezetnek, hogy befogadtak táborhelyükre.

Jó érzés tudni, hogy ilyen sokaknak fontos ez a tábor. Köszönet ezért!

Tartalmas és élményekben gazdag nyarat kìvánunk!

 

Szervezők:
Gál-Văcărescu Anna-Mária, Hevesi Anett és Gergely Krisztina tanító nénik